Çok zor olacak!

Galatasaray'da yeni transferlerin takıma katılması ve bazı oyuncuların iyi bir hazırlık dönemi geçirmesi teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ve sezonun başlamasına kısa bir süre kala önemli transferlerle kadrosunu güçlendiren Galatasaray'da bu sezon büyük bir forma savaşına gebe gibi gözüküyor.

Geçtiğimiz sezon sıkıntı yaşadığı kanat bölgesini Hamit ve Amrabat gibi iki önemli isimle takviye eden Galatasaray, savunmada Servet'in gidişini Dany ile doldururken; ileri uçta Burak Yılmaz ve Umut Bulut gibi iki milli golcüyü renklerine bağladı. Tam bir soru işaretine dönüşen Felipe Melo transferinin dışında transferi neredeyse tamamlayan Galatasaray'da formayı kimin kapacağı merak konusu.

Geçtiğimiz sezon şampiyonluğun kritik isimleri arasında yer alan Emre Çolak, Engin Baytar ve Necati Ateş gibi isimlerin yanı sıra iyi bir hazırlık dönemi geçiren ve dikkat çeken performanslar sergileyen Aydın ve Sercan'ın da forma savaşının içinde yer alması ve teknik direktör Fatih Terim'in elini güçlendirmesi bekleniyor.

Şampiyon olarak tamamlanan sezonda Semih, Emre ve Aydın gibi isimlere hakkettiği zaman formayı teslim eden Fatih Terim'in bu sezon da takım içindeki rekabetin artmasından ve 3 kulvarda yarışacak takımın sezon içerisinde bir çok alternatife sahip olmasından memnun olduğı belirtildi.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları