Çözüm yine Hamza hocada

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Tek suçlu benim" diyerek takıma siper olsa da hataları da göz ardı etmeyecek.

Galatasaray, İstanbul Başakşehir karşısında iki farklı öne geçtiği maçta 2-2 berabere kalırken, son iki haftada kaybettiği 5 puanla şampiyonluk yolundaki avantajını da yitirdi. Beşiktaş'ın Erciyesspor'u 5-1 yenmesiyle liderliği de kaybeden sarı-kırmızılırda Başakşehir maçında sahanın en iyilerinden Yasin’i kenara alıp, yerine Dzemaili’yi sahaya süren teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, bu tercihi nedeniyle hedef tahtası haline geldi. “Tek suçlu benim” diyerek hatasını kabul eden genç teknik adam, futbolculara da ince ince mesaj verdi. “Her şeyi üzerimize aldık diye oyuncularımızın performanslarını da göz ardı etmeyeceğiz” diyen G.Saray Teknik Direktörü, suçu üstlenerek oyuncularını hedef haline getirmese de takım içerisinde bir dizi önlemler alma düşüncesinde.

YANLIŞLARIN ÜZERİNE GİDECEK

Eksikler nedeniyle defansta sıkıntı yaşayan sarı-kırmızılı takımda savunma kurgusu üzerine yoğunlaşacak Hamza Hamzaoğlu, son iki karşılaşmada 80. dakikalardan sonra takımın düşen form grafiğine de çareler arayacak. İstanbul Başakşehir karşısında 2-0’ı yakaladıktan sonra rehavete kapılan oyuncularına bu konuda da bir dizi uyarılarda bulunacak Hamza Hamzaoğlu’nun maç boyunca son derece etkisiz olan Bruma’yla da özel görüşmesi bekleniyor. Önümüzdeki hafta Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray’ı hem teknik hem de psikolojik açıdan zor bir hafta bekliyor.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları