"Cris'ten etkilendik"

Galatasaray 2. Başkanı Ali Dürüst, son transfer döneminde takıma katılan 7 futbolcu hakkında açıklamalarda bulundu...

Galatasaray 2. Başkanı Ali Dürüst, son transfer döneminde takıma katılan 7 futbolcuyu değerlendirdi.

İşte Dürüst'ün yeni transferler hakkındaki performans raporu:

Cris Marquez:

Fatih Terim'n takibinde olan bir futbolcuydu. Şanssız şekilde yaşadığımız sakatlıktan sonra tecrübesi ve kişiliği bizi etkilediği için Ujfalusi’nin yerine düşündük. Özellikle Şampiyonlar Ligi’nde bize çok yararlı olacağına inanıyorum.

Nordin Amrabat:

O da Burak gibi sezon başı kampına katılamadı. Bu nedenle şu anda tam istenileni veremiyor olsa da, ilerleyen haftalarda takıma daha iyi adapte olacaktır. Ayrıca gençliğinden dolayı da uzun yıllar Galatasaray’la beraberdir. Uzun yıllar Galatasaray’a hizmet edecektir. Önümüzdeki yılların planları içinde de bu futbolcudan yararlanmak var.

Hamit Altıntop:

Kalitesi belli bir futbolcuydu. Maç eksiği olduğunu hepimiz biliyoruz. Ancak her oynadığı maçta performansını gözle görülür şekilde artırıyor. Daha da artırmaya devam edeceğine inanıyorum.

Umut Bulut:

Bize en hazır gelen futbolcuydu. Belli bir performansı vardı. Galatasaray’da üzerine koyarak gelişimine devam ediyor. Özellikle girdiği pozisyonları gole çevirmesi bizi sevindiriyor.

Burak Yılmaz:

Sezon başı kampına katılmadı. O antrenmanları yemeyince de eski performansından uzak gibi görünüyor. Fatih hoca onu ihtiyacı olduğu zaman kullanıyor. Maça girdiği zaman da vazifesini yerine getiriyor. Birkaç hafta sonra daha iyi olacaktır.

Dany Nounkeu:

Performansından çok memnunuz. Çok süratli ve güçlü olduğu için tercih ettik. Kısa zamanda takıma adapte oldu. Sanki uzun süredir bu takımın içindeydi. Riskli futbolu tercih ediyor. Bu da pozisyon zenginliği yaratıyor. Daha da iyi olacağına inanıyorum.

Furkan Özçal:

Bu futbolcu da hocanın takibindeki bir gençti. Fatih hocanın elinde uzun yıllar Galatasaray’a hizmet edecektir.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları