"Culio 10 milyon euroya geri döner"

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, Emmanuel Culio hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın sezon başında satın alma opsiyonu ile Orduspor'a kiraladığı Culio hakkında Orduspor Başkanı Nedim Türkmen önemli açıklamalarda bulundu. Culio'nun Orduspor'un futbolcusu olduğunu belirten Türkmen, Arjantinli futbolcunun yeniden Galatasaray'a dönme gibi bir durumunun söz konusu olmadığını dile getirdi.

Culio'nun satın alma opsiyonu ile kiralandığını dile getiren Türkmen, "Biz sezon başında Abdürrahim Albayrak ve Ali Dürüst ile görüştük. Onlar da bizi zaten Fatih Terim'in Culio'yu takımda düşünmediğini dile getirdi. Biz de o anda satın alma opsiyonu ile Culio'yu kiraladık. Galatasaray, Culio'yu 2 milyon avroya almıştı biz ise biraz pazarlık ederek bu rakamı 1.9 milyon avroya çektik.  350 bin avroyu verdik, Haziran ayında da 1.55 milyon avroyu vereceğiz. Culio ile de 4 yıllık bir anlaşma yaptık. Galatasaray'ın devre arasında Culio'yu geri çağırma gibi bir durumu hukuki olarak söz konusu değil. Culio'nun sözleşmesinde üçlü bir oyuncu var. Culio bizim oyuncumuz ancak Galatasaray oturur 10 milyon avro verirse Culio'yu alır." dedi.

Bogdan Stancu hakkında da konuşan Türkmen, "Stancu'ya Galatasaray 5.5 milyon avro verdiği için bizim böyle bir durumumuz yok. Ancak sezon sonunda bir daha kiralamak istersek oturur Galatasaray ile konuşuruz ve bir karara bağlarız" ifadelerini kullandı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları