Dağlı bitti gibi!

Ergin Ataman ile birlikte yeni bir yapılanmaya giden G.Saray Medical Park, Beşiktaşlı oyuncunun transferinde sona yaklaştı.

Coach Ergin Ataman ile anlaştıktan sonra, Beşiktaş’tan hangi isimleri transfer edeceği merakla beklenen Galatasaray Medical Park, Türk vatandaşlığına geçen ABD’li oyuncu Ersin Dağlı’yı transfer etti.

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş’ın elde ettiği 3 şampiyonlukta çok önemli payı bulunan ve kariyerinin en iyi sezonunu geçiren 31 yaşında ve 2.04 boyundaki oyuncu, Avrupa kariyerine İsrail’in Maccabi Rishon takımında başladıktan 1 sene sonra Türk Telekom’a transfer olmuş ve 5 sezon bu takımın formasını giymişti. Ardından Efes’e transfer olan ancak etkili bir performans sergileyemeyen Dağlı, geçtiğimiz yıl ise Beşiktaş’a transfer olmuştu.

Sezonu 10.5 sayı, 6.9 ribaunt ortalamalarıyla tamamlayan tecrübeli oyuncunun kendisini sarı-kırmızılı renklere bağlayan imzayı bugün atacağı belirtildi.

12 Dev Adam Bormio’ya gitti

A Milli Basketbol Takımı 2013 Avrupa Şampiyonası Elemeleri hazırlıklarına başlamak için İtalya’nın Bormio kentine gitti.

Dün sabah İtalya’ya hareket eden 12 Dev Adam’ın menajeri Harun Erdenay havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Erdenay, “Bormio’da 13-14 gün kalacağız. Daha çok kondisyon ağırlıklı bir kamp olacak. Bu sene 3 veya 4 tane turnuva oynayacağız. Tecrübeli oyuncularımız da var ama 6-7 oyuncumuza izin verdik. Biraz genç bir takım kurduğumuz için daha heyecanlı olacak” diye konuştu. 21 Temmuz Cumartesi İstanbul’a dönecek 12 Dev Adam, 23 Temmuz’da Sofya’daki turnuvaya katılmak üzere Bulgaristan’a hareket edecek.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları