Dedikodular doğru mu?

Transferin gözde isimlerinden biri olan Burak Yılmaz için '20 milyon euroluk teklif yapıldı ve kabul edilmedi" iddiaları Galatasaray cephesinden doğrulanmadı.

Son iki sezondur gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken ve özellikle bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde attığı goller ile Avrupa'nın dev kulüplerinin dikkatini çeken Burak Yılmaz için hemen her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. 

Liverpool, Arsenal ve Anzhi'nin yakından takip ettiği iddia edilen Burak Yılmaz için en ciddi talibin ise Atletico Madrid olduğu kulislerde yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

İki sezon önce Galatasaray'dan 12 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Arda Turan'ı transfer eden Atletico'nun bu kez de Burak Yılmaz için 20 milyon euroyu gözden çıkarttığı ve sarı-kırmızılı yönetime bu yönde bir teklif yaptığı iddia edildi.

Türk spor basınında çıkan 'transfer iddiaları' Galatasaray Yönetimi tarafından doğrulanmadı ve "Burak ve Muslera için kulübe ulaşan hiçbir resmi teklif yok, menajerler aracılığıyla bazı haberler kulağımıza geliyor ancak 20 milyon euroluk rakam söz konusu değil"görüşünde birleşti.

Burak Yılmaz ve Fernando Muslera için şu ana kadar 'resmi bir teklif' almayan Galatasaray Yönetimi'nin iki oyuncu için toplam 30 milyon euroya yakın bir bonservis bedeli belirlediği belirtildi.

Başkan Ünal Aysal'ın 'değerini' bulması durumunda satmaya sıcak baktığı Burak Yılmaz ve Fernando Muslera için sezon sonuna kadar gelecek olası transfer tekliflerinin değerlendirilebileceği vurgulansa da teknik patron Fatih Terim'in iki oyuncusunu da ısrarlı bir şekilde takımda tutmak istemesi transfer politikasını değiştiriyor.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları