Delaney için Beşiktaş rakip oldu

Eğer İngilizler 5 milyon euroyu hesaba yatırırsa Atiba satılacak ve yerine Kopenhag takımında forma giyen ve Galatasaray'ın da görüşmelerde bulunduğu 24 yaşındaki Thomas Delaney hemen kadroya katılacak.

Beşijktaş, West Ham'ı çalıştıran Slaven Bilic'in göz koyduğu Atiba'nın alternatifini belirledi. Kara Kartal, Gökhan Töre'yi 3 milyon euroya kiralayan ve Atiba için de 3 milyon euroyu gözden çıkartan Bilic'in Kanadalıyı alması halinde ön liberosunu Kopenhagen'den buldu. Bir süredir G.Saray'ın da takibinde olan Danimarkalı Thomas Delaney için girişimlerde bulunduğu ortaya çıkan Kara Kartal, işi hemen bitirecek.

TÜRK MENAJERLER DE DEVREDE

Bilic eğer 5 milyon euroyu verirse Atiba, West Ham'a satılacak. Ancak bir kuruş aşağı bir teklifte Atiba ikna edilecek ve kalacak. Bugün Ümraniye'deki hazırlıklarda bulunmak için İstanbul'a gelen Atiba ile görüşecek olan yönetim gerekirse iyileştirme yapacak. Ancak Bilic eğer parayı verirse Siyah-Beyazlılar 2009'dan beri FC Kopenhagen takımında forma giyen ve altyapısından yetişen Pitbull ile temasa geçti. Bir Türk menajeri devreye sokan Kartal, oyuncu için anlaşma noktasına geldi.

ATİBA DA KHAG ÇIKIŞLI

Bilindiği gibi Atiba da Kopenhagen takımında forma giymişti. Öte yandan 24 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinde "4 milyon euroya serbest kalır" maddesi bulunuyor. Kartal bu rakamı aşağı çekmeye çalışırken G.Saray'a göre Kartal'ın bir adım öne geçtiği ve bu transferi Atiba'nın durumuna göre hemen bitireceği belirtildi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları