Denizli çok net! ''Tadımız kaçmasın''

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli yakalanan 3 maçlık galibiyet serisi sonrası ilk yarıyı yenilgiyle kapatmak istemiyor. “Devre arasına kayıpsız girmeliyiz. Sonrasında her şey bizim için çok daha iyiye gidecek. Hem yapılacak takviyeler hem de birlikte bulacağımız çalışma sürecinde daha da güçleneceğiz.”

Spor Toto Süper Lig’de ilk yarının son maçında bugün Kayserispor’la deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray’da Mustafa Denizli cumartesi günü oyuncularıyla idman sonrası bir toplantı gerçekleştirdi.

Hem kupa hem ligde Akhisar ve Türkiye Kupası’nda Kastamonu deplasmanında alınan galibiyetlerle 3 maçlık yenilmezlik serisi oluşturan sarı-kırmızılıların deneyimli çalıştırıcısı tüm oyuncularından dikkatli olmalarını isteyerek şunları söyledi:

"Devre arasına kayıpsız girmeliyiz. Şimdi çok uzun olmasa da bir tatil sürecine gireceksiniz. Devre arasından sonra her şey bizim için çok daha iyiye gidecek. Hem yapılacak takviyeler hem de birlikte bulacağımız çalışma sürecinde daha da güçleneceğiz. Puan tablosundan uzaklaşmamamız için yakaladığımız çıkışı devam ettirmeliyiz. Çok da fazla bir şey söylememe gerek yok, herkes sorumluluğunu biliyor. Mücadeleci oyunumuzu Kayseri karşısında da gösterip galibiyetle tatile gidin.”

Tekrar kamp gündemde

Öte yandan sarı-kırmızılıların kamp sürecini uzatabileceği öğrenildi. 2 Ocak’ta Antalya’da çalışmalara başlayacak olan Galatasaray’ın 9 Ocak’ta Ziraat Türkiye Kupası’nda Karşıyaka ile oynayacağı maç için İstanbul’a dönmesi gerekiyor.

Daha önce planlanan programda Aslan’ın bundan sonrası için İstanbul’da çalışması planlanıyordu. Ancak Denizli’nin 12 Ocak’ta İzmir’de oynanacak Karşıyaka maçına kadar tekrar takımını kampa alıp hem takımla beraber olma süresini uzatmak hem de devre arası yapılacak çok sayıda transferin takıma uyum sürecini kısaltmak için tekrar kamp yeri bakılmasını istediği öğrenildi.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları