Denizli'de de aynı sorun; tazminat...

Galatasaray Yönetimi, Mustafa Denizli'nin tazminatı konusunda çözüm arıyor...

Gaziantepspor yenilgisinin ardından ayrılık mesajları veren ve başkanla görüşeceğini söyleyen Mustafa Denizli ile Dursun Özbek arasındaki toplantı bugüne ertelendi.

Denizli'yi istifaya getiren süreç Lazio maçlarıyla başladı. Önce bunalar göğüs germeye çalışan Denizli, 'İstifa' tezahüratlarının Gaziantep'te "Rezil ettin sen bizi!" şeklini alınca, 2-0'lık mağlubiyetin ardından, tepkilerin kendisine zarar verir hale geldiğini belirterek, "Kararımı verdim ve yarın (dün) başkana ileteceğim" dedi. Dün tüm gözler ikili üzerindeydi. Öğleden sonra yapılması beklenilen toplantı önce saat 16.00'ya, ardından da 17.00'ye ertelendi. Daha sonra basının karşısına geçen Özbek, görüşmenin bugün yapılacağını açıkladı.

Aslında taraftarın geldiği günden bu yana soğuk baktığı Denizli'nin yönetimdeki kredisi 2-1'lik Mersin yenilgiyle bitmişti. Ancak sözleşmede yazan 4.5 milyon Dolar nedeniyle yönetim görevden almayı düşünmedi ve hocanın istifasını bekledi. Anca k bu istifa açıklaması bir türlü gelmeyince Türk Telekom Arena'da kulübün hukukçularıyla 1.5 saat görüşen Özbek, zaman kazanmak için toplantıyı bugüne erteledi. Bugün ücretinin 1.5 milyon dolarını peşin alan ve ayrıca 400 bin dolar daha ödeme yapılan Mustafa Denizli ile bir orta yol bulunmaya çalışılacak. İstifasını verirse fazladan aldığı paraları geri ödemesi gereken deneyimli hocanın, bu nedenle yönetimden adım beklediği belirtiliyor.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları