Derbi biletlerine müthiş ilgi!

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Erzurum'da oynanacak Süper Kupa karşılaşmasının biletleri için binlerce taraftar sıraya girdi. İşte detaylar ve tüm gelişmeler...

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak TFF Süper Kupa maçına biletlerinden alabilmek için taraftarlar akşamdan kuyruğa girdi.

Yeni Erzurum Stadı'nda 12 Ağustos'ta oynanacak TFF Süper Kupa finalinin biletlerinin yarın saat 11.00'da gişeden satışa sunulacağının açıklanmasının ardından, yaklaşık 2 bin taraftar stat önünde beklemeye koyuldu.

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı stat çevresinde, tedbir amaçlı iki gruba ayrılan taraftarların, bilet kuyruğunda beklerken bir yandan da takımlarına tezahürat yapması renkli görüntüler oluşturdu.

Sabaha kadar kuyruktan ayrılmayacaklarını belirten taraftarlardan Gürkan Koca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iftar saatinden hemen sonra stada gelerek bilet kuyruğuna girdiğini söyledi.

Sıranın kendisine geleceği anı sabırsızlıkla beklediğini belirten Koca, şöyle konuştu:

''İftar saatinin hemen ardından buraya gelip sırada beklemeye başladım. Biletlerin yarın sabah satışa çıkartıldığını duyan şimdi buraya akın ediyor. Güzel bir maç olacağına inanıyorum. Hak eden kazansın.''

Biletlerin satışa sunulmasını 3 gündür beklediğini söyleyen Koca, ''Galatasaray ve Fenerbahhçe taraftarları için ayrı ayrı iki noktadan satışın yapılacağını söylediler. Bilet noktalarının sayısının arttırılması bizim için iyi olurdu'' dedi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları