Derbi önce tehlike!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de sahasında Mersin İdmanyurdu ile yapacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılmanın hesabını yapıyor.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de sahasında Mersin İdmanyurdu ile yapacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılmanın hesabını yapıyor.

Son maçında Kayserispor'u deplasmanda 2-0 yenen sarı-kırmızılı takım, Mersin İdmanyurdu karşısında da 3 puan alarak, Kurban Bayramı'na mutlu girmek istiyor. ''Cim Bom''da, Mersin İdmanyurdu maçı öncesi Gökhan Zan ile Milan Baros'un sakatlıkları sürüyor.

AMAN DİKKAT UJFALUSI

Galatasaray'da 3 sarı kartı olan Çek oyuncu Tomas Ujfalusi, ceza sınırında bulunuyor. Sarı-kırmızılı takımın, ligde Bursaspor, Medical Park Antalyaspor ve Gaziantepspor ile yaptığı karşılaşmalarda sarı kart gören Çek oyuncu, Mersin İdmanyurdu maçında kart görmesi durumunda 11. haftada Beşiktaş ile yapılacak derbi maçta forma giyemeyecek.

MERSİN İLE 23. RANDEVU

Galatasaray ile Mersin İdmanyurdu yarın yapacakları maçla birlikte ligde 23. kez karşılaşacak. İki ekibi ligde 28 yıl sonra karşı karşıya getirecek yarınki randevu öncesi Galatasaray'ın 11, Mersin İdmanyurdu'nun 3 galibiyeti bulunuyor, taraflar 8 maçta da eşitliği bozamadı.

Galatasaray'ın geride kalan maçlarda attığı toplam 24 gole, Mersin İdmanyurdu 12 golle yanıt verebildi. Taraflar arasındaki son lig maçları, Mersin ekibinin ligden düştüğü 1982-83 sezonunda oynandı. İstanbul'da Galatasaray 1-0 kazanırken, Mersin'deki karşılaşma ev sahibi ekibin 2-0 galibiyetiyle tamamlandı.

Mersin İdmanyurdu, Galatasaray'ı deplasmandaki maçlarda hiç yenemedi. İki takım şimdiye dek İstanbul'da 11 kez karşılaşırken, Galatasaray 9 kez galip geldi, 2 maç ise berabere sonuçlandı. İstanbul'daki lig maçlarında Galatasaray'ın 19 golüne, Mersin İdmanyurdu sadece 4 golle yanıt verebildi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları