Derbiyi ''mücadele'' kazanacak!

Galatasaray Teknik Direktörü Denizli, oyuncularıyla derbi için yaptığı toplantıda taktikten önce mücadelenin geldiğine dikkat çekti...

Teknik adamlık kariyerindeki 29. derbisine bugün eski takımı Beşiktaş önünde çıkacak olan Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli taktikten daha çok mücadeleyi dev maçın şifresi olarak görüyor. Hafta boyunca idmanların büyük kısmında takıma kondisyon yüklemesi yaptıran tecrübeli teknik adamın önceliği fiziki mücadele.

Sarı-kırmızılı oyuncularla yaptığı toplantıda takımdan beklentilerini “Siz Galatasaray’sınız, hiçbir eksiğiniz yok. Tek yapmanız gereken Galatasaray gibi mücadele etmeniz” sözleriyle aktaran Denizli derbide yapılmasını istediklerini 3 ana maddede takıma aşılamaya çalıştı.

KANAT ATAKLARINA DİKKAT

1“İkili mücadeleden kaçmadan saha içinde adeta savaşarak kazanacağız.”

2“Alışkanlıkları unutun. Yaslanmak yok. Pres yapan, ileride basan bir takım istiyorum.”

3“Kanatları iyi kapatın. İleri uç oyuncuları da kanatlara yardımcı olacak. Beşiktaş en çok kanat ataklarından tehlikeli pozisyonlara giriyor. Bunu durdurmanız gerek.”

WESLEY SNEIJDER’E ÖZEL GÖREV

Takımından beklentilerini bu sözlerle özetleyen Denizli derbi hazırlıklarında özellikle Sneijder’le yakından ilgilendi.

Kurt hoca, pas dağıtımından çok memnun olduğu Hollandalı yıldıza “Önün açıldığında kaleye şut çekmekten çekinme” diyerek özel bir görev verdi. Yine Burak’la da konuşan Denizli “Sneijder’in şut çektiğini anladığında ceza sahasında sen olacaksın” sözleriyle tecrübeli golcünün dönen topları en iyi şekilde değerlendirmesini istedi.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları