Devler Ligi ve Amrabat!

Fatih Terim'in 1 yıl boyunca transferi için yoğun çaba harcadığı Amrabat'ın, Genoa'dan sonra Kartalspor karşısındaki futbolu yüzleri güldürdü.

Galatasaray'da Nordin Amrabat sevinci yaşanıyor. Teknik Direktör Fatih Terim'in 1 yıl boyunca transferi için yoğun çaba harcadığı Faslı futbolcunun, Genoa'dan sonra Kartalspor karşısındaki futbolu yüzleri güldürdü.

Galatasaray'da oynamak için yıllık ücretinden fedakârlık yapan ancak yine de 8.6 milyon euroluk bonservisiyle tartışmalara yol açan 25 yaşındaki Amrabat'ın zaman geçtikte takıma uyum sağlaması ve yeteneklerini sergilemeye başlaması teknik kadroyu da rahatlattı. Amrabat'tan büyük beklentileri olan Terim'in, Genoa ve Kartal maçında oyuncunun sergilediği performanstan memnun kaldığı belirtildi.

Top ayağındayken çok etkili olan yıldız futbolcunun takım oyununa giderek uyum sağlaması Fatih Terim ve kurmaylarını bir hayli sevindirirken, genç yeteneğin bu sene Şampiyonlar Ligi'nde vitrin yapabileceğinin altı çizildi. Sarı-kırmızılı yöneticiler de, Amrabat'tan büyük beklentileri olduğunu anlatarak, Devler Ligi'nde kendini göstermesi halinde Faslı yıldızı aldıklarının çok üzerinde bir rakama satabileceklerini aktardılar.

Yekta Kurtuluş mutluluğu

Bu arada Amrabat'tan sonra teknik kadronun gözüne giren ikinci oyuncu Yekta oldu.
Orta sahada alternatif sorunu yaşayan Terim'in, Yekta'nın sergilediği performansı övdüğü ifade edildi. Sarı-kırmızılı teknik adam yeni transfer Cris'e de kısa süredeki uyumu ve oyunu nedeniyle olumlu not vermişti.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları