"Drogba olimpiyat getirir!"

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Fatih Gökşen, Aziz Yıldırım'ın sarı-kırmızılı kulübe yönelik ifadelerini yanıtladı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın önceki gün yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın Didier Drogba ve Wesley Sneijder transferlerine atıfta bulunduğu yorumları yapılmıştı.

Sarı-Kırmızılı idareciler bu konuda sorulan sorular karşısında sessiz kalmayı tercih ederken, kulübün eski yöneticileri değerlendirmelerde bulundu.

BÜTÇE AYRILMALI

Drogba ve Sneijder'in Türkiye'yi 10 gün boyunca dünya gündeminde tuttuğunu belirten Fatih Gökşen "Hiç oynamasalar bile Türkiye'nin adını duyurdukları için aldıkları paraları çıkardılar. Drogba'nın, Sneijder'in gelişi Türkiye'nin 2020 Olimpiyatları'nı kazanmasında pay sahibi olacaktır. Maliye Bakanlığı Galatasaray'a bütçe ayırmalı. Takımın bütün dünya yıldızlarını getirebileceği ortam bu transferlerle oluştu" ifadelerini kullandı.

ALEX'İ DÜNYA TANIMIYOR


Galatasaray'a yöneltilen 'Vergi borçlarını ödemiyor' iddialarını da değerlendiren Fatih Gökşen "Hiçbir kulüp ödemiyor zaten. Devlet Galatasaray'a borç çıkaracağına kolaylık sağlamalı" dedi.

Fenerbahçeli eski futbolcu Alex de Souza'nın Türkiye'nin Brezilya'daki marka yüzü seçilmesi için ise şunları söyledi: "Alex'e güvenip onu marka yüzümüz yaptık. Onu Brezilya'da düzenlenen, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in de katıldığı futbol fuarına boşu boşuna götürdük. Oysa Alex'i dünya tanımıyor ki!"

KONUŞURKEN ÜÇ KEZ DÜŞÜNSÜN


Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Ahmet Dedehayır ise Aziz Yıldırım'ın iddialarını 'ciddi' olarak değerlendirdi. "Elinde belge varsa SPK'ya (Sermaye Piyasası Kurumu) başvursun. Yeni SPK yasası çok ağır. Onun yerinde olsam söylediklerimi 3 kere düşünür öyle söylerdim. Manipülasyan iddiası dünyanın her yerinde büyük bir suç. Galatasaraylı yöneticiler bu iddialara sessiz kalmamalı" dedi.

YILDIRIM NE DEMİŞTİ


"...Tüm Fenerbahçeliler bilmelidir ki bu transferler son kuruşuna kadar vergilendirilmiş olup, hiçbir şekilde manipülasyonla elde edilen gelirlere dayandırılmamış, alınteriyle gerçekleştirilmiştir..."

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları