Drogba'dan ''katkı yapmaz'' diyenlere...

Galatasaray'ın dünyaca ünlü yıldızı Didier Drogba, eleştirilere en iyi cevabı sahada vermeye devam ediyor.

Devre arası transfer döneminde Wesley Sneijder ile birlikte Galatasaray'ın kadrosuna kattığı dünyaca ünlü golcü oyuncu Didier Drogba, sahadaki performansıyla göz doldurmaya ve takıma katkı yapmaya devam ediyor.

35 yaşındaki golcü oyuncu çok para ödendi, yaşı çok ilerlemiş, Galatasaray'a katkı yapacağını düşünmüyorum diyenlere en iyi cevabını sahada veriyor.

''G.SARAY'A KATKI YAPACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM!'' DİYENLERE CEVABI...

Sarı-kırmızılı takımın Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Karabükspor'u deplasmanda 1-0 yendiği maçta da Sneijder'e gol pası veren ve mücadelesiyle beğeni toplayan yıldız isim, her geçen gün performansını yükseltiyor.

Fildişili oyuncu geldiği günden bugüne Galatasaray forması altında 4'ü Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplam 12 maçta forma giyerken, bu karşılaşmalarda 4 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.

SADECE GOL ATMIYOR...

Onun gelişiyle Fatih Terim'in de daha farklı bir sistemde oynatmaya başladığı sarı-kırmızılı takımda Drogba'nın asıl katkısı attığı gollerden çok takım arkadaşlarına hazırladığı pozisyonlar ve attırdığı goller oluyor. Drogba Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 8 maçın 3 gol attığı gibi, 6 da asist yaparak, takıma büyük katkı sağladı.

Sarı-kırmızılı takım Drogba'nın gelişinin ardından gol yollarındaki etkinliğini de gözle görülür bir şekilde arttırdı. Galatasaray, Drogba'nın sahada yer aldığı 8 lig maçında rakip fileleri 15 kez havalandırdı.

Drogba'nın Spor Toto Süper Lig performansı...

Akhisar 1 - 2 Galatasaray, 1 gol - 1 asist
Galatasaray 4 - 2 Orduspor, 1 asist
Kayserispor 1 - 3 Galatasaray, 1 asist
Galatasaray 2 - 0 İstanbul BŞB, 1  asist
Galatasaray 3 - 1 Mersin İY, 2 gol, 1 asist
Karabükspor 0 - 1 Galatasaray, 1 asist

SAHA DIŞINDA DA DROGBA FARKI

Fildişili oyuncu sadece saha içerisinde Galatasaray'a katkı yapmıyor. Sempatik oyuncu sevecen tavırlarıyla herkesin beğenisini kazanırken, maç öncesi ve antrenmanlarda arkadaşlarıyla yaptığı kısa görüşmelerde onlara tecrübelerini de aktarıyor.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN



Sevecen ve mutevazi kişiliğiyle tanınan yıldız oyuncu, Florya'da da herkes tarafından seviliyor.

İşte Drogba'nın Florya'daki çalışanlarla paylaştığı fotoğraf....

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları