Drogba'nın artık yeni bir lakabı var!

Galatasaray'ın flaş transferi Didier Drogba'ya takım arkadaşları çıktığı ilk idmanda bir lakap taktı. Ayrıntılar burada...

Drogba kısa zamanda takım arkadaşlarının sevgilisi oldu... Galatasaray'ın devre arasında Hollandalı futbolcu Sneijder'le birlikte 2 bomba transferinden biri olan Fildişili oyuncu önceki gün sağlık kontrolündeki bütün testlerden başarıyla geçerken dün yapılan antrenmanda ilgi odağı olmayı sürdürdü. Sarı-Kırmızılı takımda 34 yaşla en yaşlı oyuncu olma özelliğini taşıyan Drogba kendisiyle aynı yaşta olan Ujfalusi'den de 13 gün büyük. Galatasaraylı futbolcuların kısa zamanda sevgilerini kazanan yıldız oyuncuya yaşından dolayı "Drogbaba" lakabı taktıkları ve kendisine o şekilde seslendikleri ortaya çıktı.

BURAK'I GÖKLERE ÇIKARDI

Sempatik tavırlarıyla herkesin büyük saygı duyduğu Drogba dünkü idmanda Antalyaspor maçında 2 gol atan Burak'ın yanına gelerek kendisini kutladı. Burak'a harika goller attığını söyleyen Fildişili oyuncu, takım arkadaşıyla sarmaş dolaş olarak, "Seni bu takımdan kesmek çok zor. Müthiş mücadele ettin ve attığın 2 gol de üst düzeydi" diye konuştu. Burak da Drogba'nın övgü dolu sözleri karşısında kendisine teşekkür ederek onu Galatasaray'da görmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Burak, "Senin gibi bir yıldızla aynı takımda oynamak bana büyük gurur veriyor" dedi. Sarı-Kırmızılı takıma çok çabuk uyum sağladığı gözden kaçmayan Drogba'nın idmandaki ciddiyeti ve hırsı Teknik Direktör Fatih Terim'i de çok mutlu etti. Tecrübeli hocanın idman sonrası yeni transferi performansından dolayı kutladığı gelen bilgiler arasında.

İSİMLERİNİ ÇABUK EZBERLEDİ

Galatasaray'ın yeni transferi Drogba'nın daha yeni takıma gelmesine rağmen takım arkadaşlarının isimlerinin çoğunu ezberlediği ortaya çıktı. Fildişili futbolcunun Galatasaray'ın ilk yarıda oynadığı Avrupa ve lig maçlarını kasetlerini de izleyerek arkadaşlarının özelliklerini tespit ettiği de belirlendi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları