Dursun Özbek'ten oyunculara eleştiri

Başkan Dursun Özbek oyuncularını Lazio maçları performansı nedeniyle eleştirdi

Sezon başından bu yana mali sorunlarla boğuşan ve takımın UEFA’dan ceza almaması için uğraşan başkan Dursun Özbek, Lazio karşısındaki her iki maçta ortaya koyulan kötü futbol ve ardından da takımının elenmesi sebebiyle oyuncularına bir hayli kırgın.

Görevi devralmasının ardından büyük bir borç miktarı ile karşılaşan ve UEFA ile Finansal Fair Play görüşmelerini yürüten Dursun Özbek, masrafları kısmak adına hem yıldızları ile yollarını ayırdı hem de taraftarın tepkisini çekmek pahasına yeterli oyuncu takviyesi yapamadı.

Hamza Hamzaoğlu döneminin ardından çıkış yolu olarak Mustafa Denizli’yi göreve getiren Özbek, burada da beklediğini bulamazken faturayı ise oyuncularına kesti. Takımın Süper Lig’deki kötü günlerinin ardından bir de Avrupa’ya veda etmesi başkan Özbek’i çileden çıkarırken okların hedefi de oyunculara yöneldi. Yakın çevresi ile dertleşen Özbek, göreve gelmelerinden bu yana en çok oyuncuların ücretlerine ve kazançlarına dikkat ettiğini ve bu sebeple de takımın en zor günlerinde bile mali açıdan can çekişmelerine rağmen herkesin parasını yatırıp borçlu kalmadıklarını vurguladı.

‘DENİZLİ’DEN ŞÜPHEM BİLE YOK’

Oyuncuların buna rağmen sahada hırslı ve istekli olmadığını büyük bir üzüntü ile karşıladığını da sözlerine ekleyen Özbek, “Biz mali olarak zor zamanlar yaşadık fakat herkes parasını, primlerini zamanında aldı. Sahada gördüğüm ise bunun karşılığını bizim yönetim olarak alamadığımızdır. Mustafa Denizli ile ilgili olarak en ufak bir şüphemiz bile yok. Hocamız elindeki kadrodan en yüksek verimi alıp kulübü düzlüğe çıkarmak adına gecesini gündüzüne katarak çalışıyor” yorumunu yaptı.

Özbek ayrıca yönetimin elinden geleni yaptığını da dile getirirken sözlerini şöyle noktaladı: “Bu sezon istediğimiz, beklediğimiz performansı bir türlü yakalayamadık. Önümüzdeki günlerde artık yakalamayı ümit ediyoruz. Hem yönetim hem de futbol şubesi elinden geleni yapacaktır.”



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları