Eboue, Arena'ya bekliyor

Galatasaray'ın Arsenal'den yeni transferi Fildişi yıldız Emmanuel Eboue, Türk Telekom Arena'da sarı-kırmızılı taraftarların karşısına çıkacağı günü iple çekiyor. Detaylar burada...

Galatasaray'ın Arsenal'den yeni transferi Emmanuel Eboue, Madrid'de oynanan Real Madrid maçında ilk kez sarı-kırmızılı formayı sırtına geçirdi.

Fatih Terim tarafından Real Madrid karşısına ilk 11'de çıkan ve özellikle kanat organizasyonlarında gösterdiği aktif performansla alkış toplayan Eboue, otoritelerden de tam not aldı.

Takıma geldiği ilk günden bu yana sempatik ve profesyonel tavırları ile Fatih Terim tarafından da takdir edilen Eboue, "Joker" lakabının da tam anlamıyla hakkını verdi.

Sarı-kırmızılı taraftarların da büyük bir beğenisini kazanan Eboue, "Galatasaray'a geldiğim için çok mutluyum, Fatih Terim'in yakın ilgisi karşısında şaşkınlığımı gizleyemem. Takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, yabancı futbolcular yardımcı oluyorlar. Takım olarak bazı eksikliklerimiz var ancak bu eksiklikler belirli bir süre kapanacaktır, önümüzde biraz daha zaman var" dedi.

Galatasaray taraftarının coşkusunu merak ettiğini belirten Fildişili oyuncu, "Türkiye'ye gelmeden önce Galatasaray taraftarının ününü bir kaç arkadaşımdan duymuştum. Açıkcası merak ediyorum ve taraftarımızın önünde oynayacağımız ilk maçı iple çekiyorum" ifadelerini kullandı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları