Eboue devreye girebilir!

Galatasaray'ın gündeminde olduğu iddia edilen bir oyuncunun takımıyla yolları ayrıldı. Sürpriz bir hamle gerçekleşebilir...

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, futbolcuları Salomon Kalou ve Jose Bosingwa ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Londra ekibinin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, sözleşmeleri sona eren iki futbolcuyla yeni sözleşme imzalanmadığı duyurulurken oyunculara hizmetleri için teşekkür edildi.

2006 yılında transfer olduğu Chelsea formasıyla 6 sezonda 60 gol atan Kalou, FA Cup, Şampiyonlar Ligi ve Premier Lig şampiyonlukları yaşadı.

Sağ bek Bosingwa ise 2008 yılında dönemin Chelsea teknik direktörü Luiz Felipe Scolari tarafından Chelsea'ye transfer edilmişti. Porto'dan 20 milyon euro bedelle Londra ekibine transfer olan Bosingwa uzun süre sakatlıklarla boğuşmuştu.

EBOUE: 'BANA BIRAKIN'

Fildişili futbolcu Salomon Kalou'nun adı Galatasaray ile anılmaya devam ediyor. Konu hakkında sarı-kırmızılılardan bir açıklama gelmezken, Emmanuel Eboue, Kalou'nun Galatasaray'a gelmesi için aracı olabileceğini ifade etmişti.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları