Eboue oynayacak mı?

Teknik direktör Fatih Terim'in Mersin İdman Yurdu maçı öncesinde Kazım ve Eboue'nin tam olarak hazır olmamasından dolayı sıkıntı yaşıyor.

Galatasaray'da Mersin İdman Yurdu hazırlıkları son sürat devam ederken; teknik direktör Fatih Terim kadro konusunda sıkıntı yaşamaya başladı. Gökhan Zan ve Engin Baytar'ın sakat olması, Kazım, Baros ve Eboue'nin henüz istenen seviyeye gelememesi Terim'i alternatif arayışlara itti.

Kazım ve Eboue'nin tedavi sürecinin sürmesinden dolayı kadro içerisinde alternatif çözümler üretmeye çalışan Terim, özellikle Eboue'yi
Mersin karşısında riske atmamak adına ilk 11'de görevlendirmeyi düşünmüyor.

Dün yapılan antrenmanın ardından Kazım ve Eboue'nin sağlık durumları hakkında sağlık kurulunda rapor alan ve 'karar' için beklemeye geçen Terim, kesin kararını maç gününde verecek. Ancak bu iki oyuncu da Mersin maçı kadrosunda yer alancak.

Deneyimli teknik adam, Kayserispor karşısında sahaya çıkan ilk 11 üzerinde fazla değişiklik yapmadan takımını sahaya çıkarmayı planladığı gerek duyması halinde ise Eboue'yi müsabakanın ilerleyen dakikalarında sahaya sürmeyi düşündüğü öğrenildi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları