Eboue sahne alıyor

Afrika Uluslar Kupası B Grubu ikinci maçında tunuvanın favorilerinden Emmanuel Eboue'nin formasını giydiği Fildişi Sahili ile Burkina Faso karşılaşacak. İşte son detaylar...

Afrika Uluslar Kupası B Grubu ikinci maçında tunuvanın favorilerinden Fildişi Sahili ile Burkina Faso karşı karşıya geliyor.

Nuevo Estadio de Malabo'da oynanacak ve Türkiye saati ile 21.00'de başlayacak karşılaşma Eurosport'tan naklen yayınlanacak.

FİLDİŞİ YİNE FAVORİ

Turnuvadaki ilk maçında Sudan'ı Drogba'nın golüyle geçen Fildişi Sahili, Burkina Faso'yu da yenerek yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.

Kaptan Drogba önderliğindeki Fildişi Sahili'nin kadrosunda ayrıca Türkiye'de Emanuel Eboue, Trabzonsporlu Zokora ve Ordusporlu Gosso yer alıyor. İlk maçında forma giymeyen Eboue'ye, bu sefer hocası tarafından şans verilmesi bekleniyor.

BURKİNA FASO BU KEZ GÜLECEK Mİ?

Afrika Uluslar Kupası'ndaki ilk maçında Angola'ya 2-1 mağlup olan Burkina Faso, güçlü rakibi karşısında galip gelmek için elinden geleni yapma amacında.

Burkina Faso'nun kadrosunda Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı Konyasporlu Mamadou Kere ve Samsunsporlu Aristide Bance bulunuyor.

STAT: Nuevo Estadio de Malabo
SAAT: 21.00
YAYIN: Eurosport
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları