Eboue'nin son maçı mı?

Arsenal'in Emirates Cup'ta New York Redd Bulls ile oynadığı maçta İngiliz spiker Emmanuel Eboue hakkında ilginç bir ifade kullandı.

Galatasaray'da transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Fatih Terim, Inter maçından sonra her ne kadar 'sağ bek' transferinin zorunlu olmadığını dile getirse de özellikle camia içerisinde yükselene Emmanuel Eboue sesleri gündemi ısıtmaya devam ediyor.

Arsenal'in yüksek bonservis ücreti talep etmesi nedeniyle transferi ağırdan almaya başlayan Galatasaray, Fildişili yıldız ile her konuda anlaşmaya vardı. Eboue - Galatasaray eksenli haberler hem Türk spor basınında hem de İngiliz basınında geniş yer bulmaya devam ederken; Fildişi sağ bek dün Arsenal'in Emirates Cup'ta New York Red Bulls ile oynadığı maçta forma giydi.

Karşılaşmanın 74. dakikasında Bacary Sagna'nın yerine oyuna dahil olan Eboue için maçı anlatan İngiliz spikerin, "Eboue, Galatasaray'a gidebilir. Bu onun son maçı olabilir." ifadeleri dikkatlerden kaçmadı. İngiliz basını da bugünkü haberlerinde Arsenal Menajeri Arsene Wenger'in Eboue'ye son bir şans verdiğini ancak Fildişi oyuncunun isteksiz tavırları ile bu şansı iyi kullanamadığı fikrinde birleşti.

Galatasaray, Emmanuel Eboue transferi konusunda Arsenal'in bonservis indirimini beklerken; teknik direktör Fatih Terim de Fildişili oyuncu ile ilgilendiklerini doğrulamış ve transferde belirleyici faktörün Arsenal'in tavrı olacağının altını çizmişti.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları