Elmander'in yüzü güldü

Galatasaray'ın başarılı yıldız forveti Johan Elmander, İsveç'in EURO2012 Elemeleri'nde Finlandiya ile oynadığı maçta forma giydi. İşte son gelişmeler ve haberin detayları burada...

Galatasaraylı yıldızın takımı İsveç, Finlandiya'ı deplasmanda devirdi. İskandinav ekibinin golleri Larsson ve Olsson'dan geldi. Finliler'in tek sayısını Toivo kaydetti.

2012 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme mücadelesinde E Grubu karşılaşmasında Finlandiya sahasında İsveç'i konuk etti. E Grubu'nda herhangi bir iddiası bulunmayan Finlandiya, Hollanda'nın arkasında zirve mücalesi veren İsveç'e 2-1 mağlup oldu. Mücadeleye hücum futbolu anlayışıyla başlayan İsveç, 8. dakikada Sebastian Larsson ile 1-0 öne geçti.

Karşılaşmanın 52. dakikasında Martin Olsson'un golü ile İsveç farkı ikiye çıkardı. Finlandiya'dan Toivio'nun 73. dakikada attığı golle fark 1'e insede sahadan 3 puanla ayrılan taraf sarı lacivertli ekip oldu. Galatasaraylı Johan Elmander maça ilk 11'de başlarken karşılaşmanın 55. dakikasında sarı kart gördü. Bu sonucun ardından İsveç puanını 21'e çıkararak E Grubu'nda ikinci sırada yer aldı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları