En büyük sorun o!..

Galatasaray'ın Wesley Sneijder transferindeki en büyük problemlerinden biri, geçmişte de sarı-kırmızılı takıma sorun çıkaran menajer Soren Lerby.

Wesley Sneijder'in transferi için Inter ile her konuda anlaşmaya varan Galatasaray transfer sürecine bir türlü nokta koyamadı. Sneijder'in Florya'nın kapısından girmesini engelleyen ve sürecini ağırdan alan isim ise ne Sneijder ne de Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau... Sarı-kırmızılı yönetime ecel terleri döktüren o isim; Soren Lerby...

Wesley Sneijder'in öncelikli olarak Ada'ya transfer olmasını isteyen ve bu yönde görüşmelerde bulunan Soren Lerby, sarı-kırmızılı kulüpten alacağı 1.5 milyon euroluk 'komisyona' rağmen Hollandalı yıldızın sözleşme şartlarını en yüksek seviyeye çekmek için sürekli 'başka kulüplerin de varlığından' söz ediyor ve pazarlık masasına 5.5 milyon euroluk garanti ücret şartını koyuyor.

Lerby'nin bağlı olduğu Hollanda merkezli Essel sports management menajerlik şirketine bağlı 50 futbolcu bulunuyor. Bunların en meşhuru da bilindiği üzere Inter'in Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder. Lerby bu yüzden en pahalı oyuncusunu en çok kar elde edebileceği kulübe vermek istiyor. Galatasaray başkanının, yöneticilerinin, hatta Inter başkanı ve teknik direktörünün net açıklamaları ortada olmasına karşılık sarı-kırmızılıların ilgisini yadsıyan ve tüm tekliflere açık kapı Lerby'nin bu taktikle oyuncunun fiyatını artırma taktiği uyguluyor.

Şirketin bağlı bulunduğu oyuncuların çoğunu Hollandalı, Danimarkalı ve İsveçli oyuncular oluşturuyor. Bu oyunculardan en bilindik olanları şunlar: Dries Mertens (PSV), Toby Alderweireld (Ajax), Alexander Büttner (Manchester United), Derk Boerrigter (Ajax), Ricardo van Rhijn (Ajax), Otman Bakkal (Dinamo Moskova), Michael Krohn-Dehli (Celta Vigo), Danijel Pranjic (Sporting Lizbon), Dennis Romedahl (Bröndby IF)

Wesley Sneijder'in RKC Waalwijk takımında top koşturan 21 yaşındaki kardeşi Rondey Sneijder de tecrübeli futbol adamının idaresi altında. Ayrıca bir dönem Beşiktaş'ta top koşturan şimdi ise Polatlı Bugsaşspor forması giyen Baki Mercimek'in de menajeri...

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları