En uzun gün!..

Dursun Özbek’in hayali Fatih Terim. İmparator’un vereceği karar Galatasaray yönetiminin rotasını da belirleyecek. Milan ve İnter’i çalıştıran Leonardo’nun G.Saray’dan teklif aldığı için Brezilya Milli Takım’ına olumsuz yanıt verdiği iddia edildi

Galatasaray'da yeni teknik direktörün kim olacağı en uzun gündüzün yaşanacağı 21 Haziran'da şekillenecek.

1 Temmuz'da yeni sezonu açacak Galatasaray'ın 10 günlük İsviçre kampı 9 Temmuz'da başlayacak. Alp Yalman ve yönetim teknik direktör sorununu en kısa sürede çözmenin peşinde...

DURSUN ÖZBEK, FATİH  TERİM'İ BEKLEYECEK

Özbek kardeşlerin gönlünde yatan ilk ve tek isim Fatih Terim. Son basın toplantısında Milli Takım'dan ayrılabileceği ile ilgili sinyali "Benimle ya da bensiz devam edecek" diyerek veren Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in EURO2016'da alacağı sonuçlar heyecanla bekleniyor. Türkiye gruptaki son maçını 21 Haziran'da Çek Cumhuriyeti'ne karşı oynayacak. Olası bir kötü sonuç ve turnuvaya erken veda etme ihtimali İmparator'a yuvasına 4. kez dönüş yolunu açabilir.

LEONARDO, GALATASARAY'I TAKİBE ALDI

İtalyan medyası, Brezilya Milli Takımı'nın görevine son verdiği Dunga'nın yerine düşündüğü Leonardo'nun ülkesinin futbol federasyonu yönetimine, Galatasaray ile görüştüğü gerekçesiyle "Hayır" dediğini iddia etti.

İtalya'da Milan ve İnter'i çalıştıran Leonardo'nunGalatasaray'ın İngilizce yayın yapan Twitter hesabını da takibe alması dikkat çekti.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları