Engin Baytar'dan imalı açıklama

Galatasaray'ın Gaziantepspor'u deplasmanda 2-1 ile geçtiği karşılaşmanın ardından bir asist yapan Engin Baytar açıklama yaptı

Galatasaray'ın Gaziantepspor'u deplasmanda 2-1 ile geçtiği karşılaşmada ortaya koyduğu oyunla beğeni toplayan Engin Baytar maç sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın attığı ikinci golü adeta tek başına yaratan yetenekli futbolcu; " Attığımız ikinci golde katkım çok büyük ama pozisyonun başında takım olarak topu kazanıp takım olarak golü attık. Selçuk'un topu kazanması ve Elmander'in son vuruşu da çok önemliydi." şeklinde konuştu.

Altın değerinde bir üç puan aldıklarını belirten Engin; "Bu maçın önemi bizim için çok farklıydı. İlk yarıdaki maçta 9 kişi kalmıştık ve oyun olarak çok ezilmiştik. Biraz da onun motivasyonuyla çıktık sahaya. Neticede şampiyonluğa oynayan bir takımız ve bizim için her maç bir final. Aldığımız her 3 puan bizi şampiyonluğa biraz daha yaklaştırıyor." şeklinde konuştu.

Devre arasında sakatlanan ve kaburgasında problem olduğu anlaşılan fakat buna rağmen oyuna devam eden Engin konuyla ilgili olarak; "Kaburgamda çok büyük bir ağrı var. MR çekilecek. Şampiyon olmak istiyorsak bazı fedekarlıklar yapmamız gerekiyor. Ben geçen sene Trabzonspor'da oynarken de şampiyonluk yarışında vardık fakat son haftaya kadar uğraşmamıza rağmen başarılı olamamıştık. Bu sene böyle olmasını istemiyoruz. Biz Trabzonspor'dan gelen oyuncular için geçen yılki mücadele büyük tecrübe oldu. Bu sene o kupaya uzanmak istiyoruz ve bunun için daha fazla fedekarlık yapmamız gerekiyor." şeklinde konuştu.

Geçen sene gösterdiği agresif davranışlar nedeniyle tepki toplayan fakat bu sene Galatasaray'a transferiyle birlikte değişim sürecine giren başarılı futbolcu, sorulan bir soru üzerine; "İnsanların kafalarındaki soru işaretlerini silmek istiyorum. Tabi teknik direktör farkı da demek istemiyorum ama Fatih Terim bu konuda çok yardımcı oluyor. Her zaman yanımda duruyor. Bu sene de Allah'a şükür çok güzel gidiyor. İnşallah sonu da güzel olur." dedi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları