Erman Toroğlu: "Penaltının tartışması yok"

Erman Toroğlu, Galatasarayımızın Başakşehir ile oynadığı mücadelenin ilk yarısını değerlendirdi.

Erman Toroğlu, 1-0 önde tamamladığımız Başakşehir maçını yorumladı.

İŞTE O SÖZLER...

İngiltere, Almanya ile karşılaştırırsak eksik ama 2 haftadır izlediğimiz maçlara göre iyi maç. İki takımda da iyi oynayan, oynamak isteyen oyuncular var.

Başakşehir geçen senelerin futbolunu oynamıyor. Galatasaray da geçen seneye göre kımıldamış oynuyor ancak Galatasaray, Falcao'yu çok tek bırakıyor. Galatasaray orta sahası, çok dinamik bir orta saha değil. Adam geçip, şut atacak, rakibi yanıltacak bir orta saha tipi değil.

Galatasaray öne geçtikten sonra, Başakşehir gelsin diyor. Başakşehir'in özelliği çabuk çıkmaktı, onu kaybetti. Galatasaray'ın arkadaki stoperleri iyi, ukalalık yapmazlarsa. Marcao çok gereksiz yerde, çok lüks işler yapıyor. Eğer yapmazlarsa çok açık vermezler. Luyindama ile Marcao, bence şu anda Türkiye'deki en iyi ikili. Anlaşan iki stoper, gittikçe de anlaşıyorlar.

Penaltı yoruma açık değil, net bir penaltı. Sağ, sol çaktı, kroşe. Yorumu yok penaltının. Forvet geriye gelip kafaya çıktığında hep korkmuşumdur, saçmasapan iş yaparlar, kendilerini defans oyuncusu sanıyorlar.

Sol dış Arda Turan'ın hoşuna gidiyor, oradan içeriye giriyor. Orada üçlü yaptılar, iyi oynuyorlar ama Galatasaray sağ taraftan gelemiyorlar. Arda'nın 90 dakika çıkarma olayı zor, belki 5-6 maç sonra dengeyi bulur.

Taylan malzemeyi taşıyor, diğerleri sıvayı yapacak. Galatasaray geçen seneye göre rakibe daha iyi basıyor ama 3 kişi basıyor. 5 basarsa, başka olur.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları