Ersan için resmi teklif yapıldı

Galatasaray, geçen sezon Beşiktaş'ta forma giyen Ersan Adem Gülüm'ün transferi için Adanaspor'a resmi teklif sundu.

Transfer sezonunun ateşi yükselmeye devam ediyor. 14 Mayıs'ta yapılan Olağanüstü Genel Kurul'da rekor bir oyla başkan çıkan Ünal Aysal'ın sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandıran transfer vaadleri, gerek yazılı gerek görsel basında çeşitli spekülasyonlara yol açmaya devam ediyor. Transfer pazarında spekülasyonların başında da Ersan Adem Gülüm geliyor.

NTV Spor'un son dakika şeklinde geçtiği habere göre; Galatasaray, Ersan Adem Gülüm'ün transferi için Adanaspor'a resmi teklif sundu. Adanaspor Başkanı Bayram Akgül de, Ersan Adem Gülüm'ün transferi için 5 Haziran Pazartesi günü Galatasaray ile görüşeceklerini açıkladı.
 
Adanaspor Başkanı Bayram Akgül'ün Ersan Adem Gülüm transferinde sürekli ağız değiştirmesi ve genç oyuncuyu mümkün olduğunda fazla bonservis bedeli karşılığında Galatasaray ya da Beşiktaş'a pazarlamaya çalışması transfer haberlerinin de yönünü değiştirmişti. Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, son yaptığı açıklamada Beşiktaş ile transfer görüşmelerinde bulunduklarını açıklarken; Galatasaray'dan kendilerine ulaşan bir teklifin olmadığını dile getirmişti.

Başkan Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun ise bugün yaptığı açıklamada, Adanaspor Başkanı Bayram Akgül'ün tam tersi bir ifade kullandı ve Ersan Adem Gülüm için Adanaspor'a bir teklif yaptıklarını belirtti.

Tulun yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; "Bu oyuncunun kulübüne teklifimizi sunduk. Cevap bekliyoruz. Kabul ederlerse olur. Aksi halde transfer pazarlığı ile ortamı kızıştırmayacağız."
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları