EURO2016'da 7. günün programı

EURO 2016'nın 7'nci gününde 3 karşılaşma yapılacak. Muhtemel 11'ler...

Fransa'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2016) 7'nci gününde 3 karşılaşma yapılacak.

Günün ilk maçında, B Grubu'nda Birleşik Krallık'a bağlı iki ülke İngiltere ile Galler karşılaşacak. Alman hakem Felix Brych'in yöneteceği mücadele, TSİ 16.00'da Lens kentindeki Bollaert-Delelis Stadı'nda oynanacak. Karşılaşmayı TRT 1 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz.

MUHTEMEL 11'LER
İNGİLTERE: Hart, Rose, Walker, Cahill, Smalling, Lallana, Dier, Dele Alli, Wilshere, Kane, Rooney
GALLER: Ward, Gunter, Taylor, Davies, Chester Williams, Joe Allen, Ramsey, Bale, Williams, Robson Kabu

Grupta İngiltere'nin Rusya ile 1-1 berabere kaldığı ilk maçlarda, Galler ise Slovakya'yı 2-1 yenmişti.

C Grubu'nda ise turnuvaya 2 karşılaşmayla devam edilecek. Çek hakem Pavel Kralovec'in düdük çalacağı Ukrayna ile Kuzey İrlanda arasındaki maç, kentle aynı adı taşıyan Lyon Stadı'ında TSİ 19.00'da başlayacak. Mücadeleyi TRT Spor ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz.

MUHTEMEL 11'LER
UKRAYNA: Pyatov, Khacheridi, Shevchuk, Fedetsky, Rakitskiy, Stepanenko, Kovalenko, Konoplyanka, Sydorchuk, Yarmolenko, Zozulya
KUZEY İRLANDA: McGovern, McLaughlin, McAuley, Evans, McNair, Cathcart, Ferguson, Baird, Davis, Norwood, Lafferty

Günün son maçı, C Grubu'nda Almanya ile Polonya arasında TSİ 22.00'de oynanacak. Mücadele TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Saint-Denis kentindeki Stade de France'ta yapılacak maçta, Hollandalı hakem Björn Kuipers görev alacak. Gruptaki ilk maçlarda Almanya, Ukrayna'yı 2-0, Polonya da Kuzey İrlanda'yı 1-0 mağlup etmişti.

MUHTEMEL 11'LER
ALMANYA: Neuer, Boateng, Hummels, Höwedes, Hector, Khedira, Kroos, Müller, Mesut Özil, Götze, Mario Gomez
POLONYA: Szczesny, Pazdan, Glik, Jedrzejczyk, Piszczek, Maczynski, Krychowiak, Blaszczykowski, Kapustka, Milik, Lewandowski

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları