Fatih Terim derbinin kilidini belirledi

Son 4 maçta kaybedilen 7 puanı sakat oyuncuların çokluğuna bağlayan teknik direktör Fatih Terim, milli ara ile nefes aldı.

Galatasaray'da bayram izni yarın bitiyor. Derbi için yarın topbaşı yapacak sarı-kırmızılıların antrenmanına milli takımlara giden futbolcular katılmayacak. Puan kaybına tahammülü kalmayan Galatasaray'da Beşiktaş maçı için parola: galibiyet.

Son 4 maçta kaybedilen 7 puanı sakat oyuncuların çokluğuna bağlayan teknik direktör Fatih Terim, milli ara ile nefes aldı. Bu sürede Engin Baytar'ın takıma dönüşünü dört gözle bekleyen İmparator, derbide Beşiktaş'ın kilidini Engin ile açmanın hesaplarını yapıyor. Selçuk İnan'daki form düşüklüğünü de Engin'in yokluğuna bağlayan Galatasaray'ın teknik patronu, orta sahayı Sabri- Selçuk-Melo-Engin ile oluşturmaya kararlı.

Riera'yı yedek kulübesine çekecek Fatih Terim, Baros'un iyileşmesiyle çift forvete dönüş hazırlıklarında. Elmander geçen hafta "Baros ile oynamak istiyorum" diyerek teknik heyete mesaj göndermişti. İsveçli forvet 0-0 biten Mersin İ.Y. maçında kaçırdığı golleri de ileri uçta yalnız kalmasına bağlamıştı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları