Fatih Terim: "Herkese inat kazanacağız!"

Erzurum’da buzlu zemin ve soğuk havaya oyuncularını ısındıran İmparator, tüm planını galibiyet üzerine kurdu. Kurt hoca, “Herkese inat kazanacağız” diyor.

Galatasaray, Erzurumspor maçına kilitlendi.

erim'in öğrencileri, ligde zor günler geçiren ve acil puana ihtiyacı olan Erzurumspor'u oldukça ciddiye alıyor. Anadolu'nun en soğuk şehirlerinden Erzurum'da maç saati hissedilen sıcaklığın eksi 8 dereceye inecek olmasına hazırlanan futbolcular, hocalarının uyarılarını dikkatle dinliyor.

Fatih Terim, futbolcularına erken atılacak golün önemine dikkat çekiyor. Hafta içinde maçın saatinin değişmesi yönünde yapılan başvurunun reddedilmesi teknik heyet ve futbolcuları hırslandırırken, kurt hoca takımına, "Herkese inat kazanacağız. Şampiyonluk bu tür maçlardan geçer" diyerek sesleniyor. İmparator böyle havalarda kazanmanın takım olgusuyla gerçekleştiğini altını çizerken, "Ne kadar çok yardımlaşırsak, o kadar başarılı oluruz. Bunun bir takım oyunu olduğunu hiçbir zaman unutmayın" uyarılarını yapıyor.

ÖZEL PROGRAM

Sarı-kırmızılılar, hava durumuna uygun bir beslenme programı hazırlıyor. Soğuğun yanı sıra rakımın da yüksek olması nedeniyle futbolculara çok kolay sindirilen hafif yiyecekler verilecek.

Ayrıca zeminin buzlu olması dolayısıyla oyunculara özel kramponlar da dağıtılacak. Aslan böylece geçmiş dönemlerde yaşadığı sıkıntılardan kendisini koruyacak.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları