Fatih Terim'den tam 16 değişiklik birden!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Kosova maçı aday kadrosunda, Ukrayna-İzlanda maçları aday kadrosuna göre 16 değişiklik yaptı.

Fatih Terim, Arda Turan, Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve Gökhan Gönül'ü affetti...

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Kosova ile oynanacak 2018 Dünya Kupası eleme maçı kadrosunda, Ukrayna ve İzlanda maçları kadrosuna göre 16 değişiklik yaptı.

Fatih Terim, EURO2016 sonrası çağırmadığı isimlerin tamamını affederken, ilk kez çağırdığı isimler de oldu. Terim, 2 ismi sakatlıktan, 1 ismi cezadan, 3 ismi ise performans odaklı olarak çağırmadı.

Caner Erkin ile Ozan Tufan sakatlıkları, Emre Mor sarı kart cezaları nedeniyle kadroya alınamadı. Galatasaray'dan Yasin Öztekin, Beşiktaş'tan Olcay Şahan ve Metz'ten Mevlüt Erdinç ise yeni kadroda kendilerine yer bulamadılar.

Spor Toto Süper Lig'in lideri Başakşehir'den Yalçın Ayhan, 34 yaşında ilk kez milli takıma çağrıldı. Cengiz Ünder ise 19 yaşında milli olma sevinci yaşadı. Başakşehir'den bu iki isim dışında Mehmet Batdal da ilk kez milli takım kadrosuna alındı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, EURO2016 sonrası kadroya almadığı Arda Turan, Burak Yılmaz, Gökhan Gönül ve Selçuk İnan'ı ise tekrar aday kadroya davet etti. Emre Çolak ise Deportivo'da gösterdiği başarılı performans sornası tekrar davet almayı başardı. Oğuzhan Özyakup ise sakatlıktan çıkması sonrası kadroya tekrar dahil edildi.

UKRAYNA-İZLANDA VE KOSOVA MAÇINA GÖRE FARKLI İSİMLER

ÇAĞRILANLAR

Gökhan Gönül
Yalçın Ayhan
Bilal Başacıkoğlu
Oğuzhan Özyakup
Selçuk İnan
Arda Turan
Burak Yılmaz
Mehmet Batdal
Cengiz Ünder
Emre Çolak

ÇAĞRILMAYANLAR

Caner Erkin
Emre Mor
Olcay Şahan
Yasin Öztekin
Ozan Tufan
Mevlüt Erdinç


Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları