"Fatih Terim'e destek olalım"

Divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu, teknik ekibin arkasında durmaları gerektiğini belirtti.

Galatasaray Kulübünün aralık ayı olağan divan kurulu toplantısı, Türk Telekom Stadı'nda yapıldı.

Divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu, futbol takımının UEFA Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de iyi performans sergilemediğini ancak teknik ekibin arkasında durmaları gerektiğini belirtti.

Futbol takımının şanssız bir dönem geçirdiğini aktaran Hamamcıoğlu, "UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ümit edilen sonuçları alamadık ve Süper Lig'e döndük. Süper Lig'de de çok iyi sonuçlar aldığımız söylenemez. Ancak sıralamaya baktığımızda, yarışın içinde olduğumuz aşikar. Bize düşen, bu işten sorumlu olan teknik direktörümüz ve teknik yönetimimizin arkasında durmaya devam etmektir. Bu desteğin sonuç verebilmesi için, başta sayın teknik direktörümüz ve divan kurulu üyemiz Fatih Terim ile arkadaşlarının asıl işlerine odaklanmasını sağlamak, hem bizim hem de yönetim kurulunun işidir. Desteğimiz ve güvenimiz devam etmelidir. Fatih Terim dışarıdan birisi değildir. Kendisini başka işlerle meşgul olmak zorunda bırakmamamız lazım." diye konuştu.

Ziraat Türkiye Kupası'nda TFF 2. Lig takımlarından Tuzlaspor ile yapılan maçtan sonra hoş olmayan olayların yaşandığını aktaran Hamamcıoğlu, "Ülkede bildiğiniz gibi kadına şiddet var. Bütün camialar, sivil toplum örgütleri buna karşı çıkıyor. Maçtan sonra kadın profesyonel çalışanımız (Hande Sümertaş), Tuzlasporlu yöneticilerin fiziki müdahalesine maruz kalıyordu. Hiç kimse bir kadına parmak sallayıp el kaldıramaz. Bunun karşısında topyekün durmamız gerek. Buradan PFDK ve TFF yetkililerini göreve davet ediyorum. Her kimse bu Tuzlaspor yöneticisi, takip edilmeli ve mutlaka gereği yapılmalıdır. Çalışanımıza da atlattığı badire için geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." şeklinde görüş belirtti.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları