Fatih Terim'in büyük sıkıntısı

Fatih Terim, takım rayına otururken transfer söylentilerinin yeniden ön plana çıkması nedeniyle tedirgin. Tecrübeli hoca, oyuncularını Mersin İY maçına motive etmek için uğraş veriyor

Başkan Ünal Aysal'ın geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamaların ardından, gündemin yine transfer ve alınacak yabancı golcüye dönmesi, takımını zorlu maçlara hazırlamaya çalışan teknik direktör Fatih Terim'i sıkıntıya soktu.

Başkan Aysal'ın Lig TV'de verdiği röpörtajda devre arasında teknik direktör Fatih Terim'in isteği doğrultusunda takıma ‘yeni bir golcünün alınacağını' müjdelemesi ve hatta alınacak yabancı oyuncunun ‘yakışıklılığından, 6 yaşındaki kız çocuğuna' kadar tarif etmesi, ‘Pavlyuchenko geliyor' iddialarını güçlendirirken, yine başkan Aysal'ın, bir başka röpörtajında Berbatov isimini telaffuz ederek, Bulgar golcünün de gündeme gelmesini sağlaması, transfer haberlerinin güçlenmesine neden oldu.

Ocak ayındaki transfer dönemine 2 aylık süre olmasına karşın, basında sürekli alınacak yeni yabancı oyuncuların manşetlere çekilmesinden büyük rahatsızlık duyan Fatih Terim ise takımın bu süreçten olumsuz etkilenmemesi için yoğun çaba harcıyor.

Takım iyi bir yola girmişken, basında çıkan transfer haberlerinin bu atmosferi bozmasından endişe eden teknik  adam, önlem almaya çalışıyor. Kayseri deplasmanı öncesinde transfer haberleri konusundaki sıkıntısını dile getiren ve hafta boyunca da tüm transfer haberleri yalanlatan Fatih Terim, Mersin İdmanyurdu maçı öncesi çıkan haberler nedeniyle yeniden tedirgin oldu.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları