Felipe Melo mucizenin peşinde

Brezilyalı futbolcu, ülkesinde müthiş bir fizik tedavi süreci geçiriyor. Paylaştığı son videoda güç ve dayanıklılık çalışması yaptığı görülen Melo, 30. haftada formasına kavuşmaya hazırlanıyor.

Galatasaray, Felipe Melo’nun değerini onu kaybettikten sonra anladı. Brezilyalı futbolcunun bel fıtığı ameliyatı geçirip takımdan ayrı kalması, orta saha ve geri dörtlünün savunma dengesini alt üst etti. (Melo müjdeyi verdi! TIKLAYIN...)

Hâl böyle olunca, taraftarlar tecrübeli futbolcunun yolunu gözler oldu. Melo’nün büyük ihtimalle sezonu kapatacağı tahmin ediliyordu. Ancak kusursuz bir tedavi süreci geçirirse, 1.5 ayda sahalara dönme ihtimali de vardı. Şu ana kadar da, Melo’nun bu kusursuz süreci geçirdiği belirtiliyor. Son paylaştığı videoda, güç ve dayanıklılık çalışmaları yaptığı görülen Sambacı, 30. haftada Arena’da Konya ile oynanacak maça yetişmeye hazırlanıyor.

Böylece son 5 maçta mücadele etmek isteyen Melo, videoyla birlikte Türkçe şu mesajı yayınladı:

'Ne kadar teşekkür etsem...'

“Her geçen gün daha iyiye gidiyorum ve kendimi güçlü hissediyorum. Buradan, benim için dünyanın en iyisi olan takım doktorumuz Yener İnce ve fizyoterapistim Marcelo’ya teşekkür etmek istedim. Sizin desteklerinize ise ne kadar teşekkür etsem az.”



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları