Fenerbahçelilere Mourinho tokadı!

Galatasaray derbisi öncesi sosyal medyada şov yapan Fenerbahçeli yorumcular, tarihi mağlubiyetin ardından viral oldular!

Süper Lig'de 11 yıldır şampiyon olmayan, her mağlubiyeti, kaçan şampiyonluğu hakemlere, Türkiye Futbol Federasyonu'na ve dış güçlere bağlayan Fenerbahçe, Galatasraay derbisinde bir kez daha tarihi geçen rezillik yaşadı!

Derbi öncesinde medyada Fenerbahçe çığırtkanlığı yapan, Galatasaray ile akıllarınca dalga geçmeye çalışan birçok holigan yorumcu, ağır skandalların altına imza attı.

TAM MOURINHO'LUK MAÇMIŞ!

Galatasaray'ın tarihi bir mağlubiyet alacağını iddia eden Gürcan Bilgiç "Pazar günü Galatasaray camiası, Okan Hoca ile olur mu, olmaz mı bunu konuşacak. Fatih Hoca ısınıyordur. Saha kenarında hafif koşulara başlamıştır! Gidişat o yönde! Güç dengesi içerisinde Galatasaray'ın Kadıköy'den puan alması mümkün değil! Tam Mourinho'luk bir maç!" ifadelerini kullandı.

Sadece Galatasaray'ı yenebilmek için yıllık 20 milyon euro verdikleri, çok güvendikleri Jose Mourinho, Galatasaray derbisinin ardından koşarak kaçtı!

Galatasaray'ın tarihi galibiyetinin ardından ilk olarak Mourinho dersini aldı, kaçtı ama bu daha başlangıç! Tek tek hepsi kaçacak! Galatasaray yine dimdik ayakta kalacak!

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları