Fernandes hakkında açıklama

Galatasaray'ın Felipe Melo ile anlaşma sağlayamaması halinde alternatif olarak kadrosuna katmayı düşündüğü Manuel Fernandes transferi hakkında Beşiktaş cephesinden açıklama geldi.

Yeni sezon öncesi transferdeki çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Galatasaray'ın, Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Manuel Fernandes'i kadrosuna istediği iddialarına siyah beyazlı cepheden yanıt geldi.

Geçen sezon Juventus'tan kiralanan Felipe Melo'nun yüksek maliyeti nedeniyle bonservisinin alınması zora girince Beşiktaş'ın yıldızı Manuel Fernandes ile ilgilendiği iddia edilen Galatasaray'da yönetici Abdurrahim Albayrak'ın bu transfer için girişimlerde bulunduğu ortaya atılmıştı.

Galatasaraylı yönetici Abdurrahim Albayrak'la biraraya geldiği ve Manuel Fernandes için transfer görüşmesi yaptığı haberleri hakkında açıklamada bulunan Kıran, "Bu konuda bana gelmiş bir teklif yok. Böyle bir teklif yazılıp, çiziliyor. Ama bana veya kulübe gelmiş bir yazı yok. Sadece bir rivayetten ibaret olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları