Flaş iddia; "Fernando, Sevilla'ya gitmek istiyor"

'Ahtapot' lakaplı Fernando, Sevilla ile her konuda anlaştığını ve gitmek istediğini sarı kırmızılı yönetime bildirdi. Galatasaray yönetimi, bu gelişme üzerine İspanyol kulübüne, takas teklifinde bulundu. Şimdi Sevilla'nın cevabı bekleniyor.

Galatasaray'da dün transfer konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı. Sevilla'nın talip olduğu Fernando, İspanyol kulübünün teklifini kabul etti.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre, iki sezon önce 6 milyon Euro'ya Manchester City'den transfer edilen Brezilyalı orta saha oyuncusu, Sevilla'ya gitmek istediğini sarı kırmızılı yönetime bildirdi.

Sevilla'dan gelen teklifin ardından ailesi ile bir durum değerlendirmesi yaptığını ifade eden Fernando, kariyerini İspanya'da sürdürme kararı aldığını bildirdi. Galatasaray'da oynadığı iki sezonda 2 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası kazanan 31 yaşındaki orta saha oyuncusu, sarı kırmızılı formayla çıktığı 58 maçta 4 gol attı, 4 asist yaptı.

Fernando'nun Sevilla ile her konuda anlaşmaya varmasının ardından Galatasaray'ın bu kulüpten almak istediği Arjantinli orta saha oyuncusu Ever Banega için yapılan pazarlıklar farklı bir rotaya girdi.

FERNANDO İLE BANEGA TAKASI OLUR MU?

Daha önce Senegalli santrfor Mbaye Diagne'yi 16-17 milyon Euro civarında bir paraya Suudi Arabistan'ın Al Nasr Kulübü'ne satmayı planlayan Galatasaray, bu oyuncudan gelecek paranın 5 milyon Euro'luk kısmını Banega'nın bonservisine ayırmıştı. Ancak Fernando Sevilla ile anlaşınca takas formülü devreye girdi. Ever Banega ile mali konularda anlaşmaya varan sarı kırmızılılar, Sevilla'ya Fernando için bire bir takas önerisinde bulundu.

Yapılan görüşmelerde, her iki futbolcunun 1'er yıllık sözleşmelerinin bulunduğu hatırlatılıp, karşılıklı para vermeden yapılacak takasın en doğru çözüm yolu olduğu ifade edildi. İspanyol kulübü, Galatasaray'ın 'bire bir takas yapalım' teklifi ile ilgili kararını önümüzdeki hafta içinde verecek.

WEBASLAN SORUYOR;
FERNANDO - BANEGA TAKASINI
NASIL DEĞERLENDİRİYORSUNUZ?




Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları