Florya'da hedef Olympiakos

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Olympiakos ile oynayacağı hazırlık maçının hazırlıklarını teknik direktör Fatih Terim yönetiminde sürdürdü.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, 2011-12 sezonu hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Teknik direktörümüz Fatih Terim, yardımcıları Ümit Davala ile Hasan Şaş, kaleci antrenörümüz Claudio Taffarel yönetiminde saat 18.00'de bir araya gelen oyuncular, Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda bir idman yaptılar.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman yaklaşık 80 dakika sürdü. İlk bölümünde yapılan ısınma çalışmalarının ardından antrenman pozisyon  çalışmaları ve taktik çalışması ile devam etti.

Taktik çalışmaya kaleciler de dahil oldu.

Galatasaray Profesyonel  Futbol Takımı, yarın (16 Ağustos Salı) öğlen saatlerinde 1481 Incentive Organisation'ın düzenlediği seferle Yunanistan'ın Atina şehrine uçacak. 17 Ağustos Çarşamba günü Georgios Karaiskakis Stadı'nda Olympiakos ile karşılaşacak Galatasaray, aynı günün gecesi maçtan sonra yeni sezon hazırlıklarını sürdürmek üzere Slovenya'ya geçecek.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları