Florya'da Terim ile transfer zirvesi

TKİ Tavşanlı Linyitspor'un 25 yaşındaki golcüsü Mehmet Akyüz, Fatih Terim ile bir kez daha bir araya geldiğini söyledi.

Bank Asya temsilcisi Tavşanlı Linyitspor Kulübü ile 1 yıllık sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki futbolcu Mehmet Akyüz, dün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Fatih Terim ile bir kez daha bir araya geldi. Terim'in de kadrosunda görmek istediği genç oyuncu, G.Saray'da oynamak istediğini belirtti.

Transfer çalışmalarını menajerinin yürüttüğünü dile getiren Mehmet, "Benim ve gideceğim takım için hayırlısı neyse o olsun. Fatih Terim ile görüştüm. Ama transferde kararı menajerim verecek. Hangi takıma gideceğim benim için fark etmez. Kim beni çok istiyorsa, onun için terimin son damlasına kadar savaşırım. Kendime çok güveniyorum. Çok çalışırsanız, hoca zaten görev verecektir" ifadelerini kullandı.

Mehmet Akyüz'ün menajeri Erdinç Şehit, bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giderek Bülent Tulun ile bir görüşme yapacak. Çıkacak olan görüşmenin sonucuna göre, Galatasaray, bugün Linyitspor ile görüşüp, bonservis sorununu çözmeye çalışacak.

WEBASLAN'DAN...

Ünal Aysal'ın başkan seçilmesinin ardından transfer iddiaları da arka arkaya gelmeye başladı. Aysal, tarihi çöküşün etkilerini silmek için takımın üçte birinin değişeceğinin sinyallerini verdi. Takıma 4-5 yabancı, 6 da yerli futbolcu transfer edeceğini açıklayan Ünal Aysal, bu doğrultuda da çeşitli girişimlerinin olduğunu gizlemiyor. Ortaya atılan iddialar 18 Mayıs'a kadar sürecek! Öncelikle Galatasaray taraftarı bunu kabul etmeli ve durum değerlendirmesini de ona göre yapmalı...

Mehmet Akyüz iddiası değinecek olursak.... Biz bu filmi kısa bir süre önce Mehmet Batdal transferinde seyretmiştik... Bucaspor'un Spor Toto Süper Lig'e yükselmesinden büyük bir pay sahibi olan Batdal, ardından bonservis bedeli ödemeksiniz Galatasaray'a transfer olmuştu.

Galatasaray'da forma şansı bulamayan ve oynadığı maçlarda da kendisini kanıtlayamayan Batdal, sezon ortasında da Konyaspor'a kiralanmıştı. Kariyer istikrarını sağlayamayan Mehmet Batdal ile Mehmet Akyüz bu noktada kesişiyor... Anlık parlama özellikle Bank Asya 1. Lig'de fazlasıyla şahit olduğumuz bir konu; dikkat etmek, ince eleyip sık dokumak gerekir.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları