Florya'nın duvarları yıkılıyor

Galatasaray’da yeni bir dönem başladı, artık yönetim futbolla daha içli dışlı olmaya başladı.

Galatasaray’da yeni bir dönem başladı, artık yönetim futbolla daha içli dışlı olmaya başladı. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde önceki gün gerçekleştirilen ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun katıldığı yönetim kurulu toplantısı, bu dönemin başlangıcı oldu. Buna göre ayda 1 kez Türk Telekom Arena yerine toplantıyı Florya’da yapacak yönetim, antrenmanı izlemekle kalmayıp aynı zamanda teknik kadro ve futbolcularla bir araya gelecek.

Bu kararın alınmasında ise yönetim ile futbol takımı arasındaki mesafenin etkili olduğu belirtildi. Başkan Dursun Özbek’in, geçmişteki gibi futbolu sadece şube sorumlularına bırakmayı düşünmediği, her yöneticinin işin içinde olması için çaba gösterdiği belirtildi. Yöneticilerin Florya’dan kopuk hareket edip sadece maçlarda tribünde yer alarak futbolla ilgili önemli kararlar almasının doğru olmayacağına inanılıyor.

Özbek’in bu girişiminden yöneticilerin çok memnun olduğu bildirildi. Florya’da önceki gün 6 saat mesai harcayan idareciler, antrenmanı izledikten sonra toplantı yapmış ve buraya Hamza Hamzaoğlu da katılmıştı.

GALATASARAYLI İSİMLERİ GÖREN TANIYAMADI! TIKLAYIN...


Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları