Forvet için en yakın isim; Milik..

Sağ bekte Linnes'i bitiren Galatasaray, golcü için de temaslarını sıklaştırdı.

Kasımpaşa'dan Donk'a resmen imza attıran, sağ bek için de Molde ile Linnes transferinde anlaşma sağlayan Galatasaray'da şimdi sıra Burak'ın yanına alınacak bir golcüde...

Bunun için Galatasaray'ın listesi epey uzun. Mustafa Denizli ve socut ekibinin hazırladığı listede 6 golcü futbolcu bulunuyor. Bunların arasında Galatasaray'a en yakın isim ise Ajax'ın Polonyalı yıldız futbolcusu Arkadiusz Milik... Bonservisi Bayer Leverkusen'de bulunan Milik, Ajax'ta 34 maçta 23 gol kaydederek müthiş bir istatistik yakaladı. Galatasaray'ın diğer golcü adaylarından biri de Brezilyalı yıldız Leandro Damiao. 6 milyon Euro'luk bonservis bedeli bulunan bu oyuncu ise 26 yaşında..

EN GENÇ ADAY 21 YAŞINDAKİ MILIK

Mustafa Denizli'nin özellikle istediği Ciro İmmobile için de Sarı- Kırmızılı yöneticiler görüşmelerini sürdürüyor. 25 yaşındaki İtalyan golcünün bonservisi Dortmund'da bulunuyor. Cimbom'un istediği diğer bir İtalyan ise Simone Zaza. 24 yaşındaki oyuncunun Juventus'ta mutsuz olduğu biliniyor. Listenin son sırasında ise Kopenhag forması giyen 22 yaşındaki golcü Andreas Cornelivs ile Chelsea'li Loic Remy var.




Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları