Fransa'da güçlü bir rakip!..

G.Saray'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Aurelien Chedjou, Monaco'ya gidebileceğinin sinyalini verdi.

Galatasaray'ın sezon sonunda yapması beklenen stoper transferinde listenin ilk sırasında olduğu iddia edilen Lille'in savunmacısı Aurelien Chedjou ile ilgili Fransa'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Devre arasında sarı-kırmızılılara transferi bitme noktasına gelen, sonrasında devreye Valencia'nın da girdiği Kamerunlu oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen bir takım daha ortaya çıktı.

Fransa Ligue 2'de kalan son 6 haftada ligin zirvesinde bulunan ve Ligue 1'e adım atmasına kesin gözüyle bakılan Monaco'nun, yeni yatırımcısı Rus dolar milyarder Dmitry Rybolovlev ile birlikte ilk transferinin Chedjou olacağı ifade edildi.

Geçtiğimiz günlerde 170 milyon poundluk bir bütçe ile Paris Saint Germain'a rakip olmak istediği belirtilen Rus iş adamının kulübün başına da Manchester City'nin patronu Roberto Mancini'yi getirerek, yaz aylarında bombaları sıra ile patlatma amacında olduğuna vurgu yapıldı.

"MONACO BENİ MUTLU EDER"

Monaco iddiaları ile ilgili görüşleri sorulan Chedjou ise, "Monaco mu? Tabii ki beni mutlu eder. Başka bir şey dersem yalan söylemiş olurum. Profesyonel bir oyuncuyum. Bugün Lille forması giyerim, yarın başka forma. Ama son 6 maçımızda en iyisini verebilmek için savaşırım." dedi.

Fransa'nın köklü kulüplerinden biri olan Monaco 2010/11 sezonunda ikinci lige düşmüştü. Tekrar eski günlerine dönmek için para harcamaktan çekinmeyeceğini ifade eden Rus iş adamının Ligue 1'de bu sezon oynadığı 28 maçla tecrübeli bir oyuncu konumunda bulunan Chedjou'yu oldukça beğendiğine dikkat çekildi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları