Frikik tartışması! Kim kullansın?

Birçok kaliteli ayağın bulunduğu Galatasaray'da frikikleri kimin kullanması gerektiği ile ilgili ortak bir görüş var.

Galatasaray'ın devre arası transfer döneminde iki duran top ustası Didier Drogba ve Wesley Sneijder'i renklerine bağlaması üzerine, "Selçuk İnan'ın da bulunduğu takımda serbest vuruşları kim atacak?" tartışması başlamış, Mersin İY ve Karabük maçlarında kazanılan serbest vuruşlar için topun başına geçen Burak Yılmaz, söz konusu polemiğe tuz biber ekmişti.

Tartışmalar üzerine Fatih Terim devreye girdi ve öğrencileri ile bir toplantı yaptı. Terim, Selçuk'un geçen sezon attığı beş frikik golü ile şampiyonluğun kilidini açtığını, bu sezon attığı tek frikik golüyle de Fenerbahçe derbisinde üç puanı getirdiğini hatırlatarak, kalan maçlarda bu konuda tek yetkilinin kaptanı olduğunu iletti. Görüşmede diğer oyuncuların ancak Selçuk'un frikiği kullanmak istemediği durumlarda devreye girmesi için söz birliği sağlandı.

Ayhan Akman
Kesinlikle Selçuk İnan
Selçuk İnan atmalı. Özellikle kaleye daha yakın, ceza yayının üzeri gibi yerlerden kesinlikle Selçuk atmalı. Onun dışında tabii ki o an kendine güvenen başka bir oyuncu da atabilir. Biraz daha uzun mesafelerde ise Drogba atabilir. Sneijder'in de bir sürü golleri var keza Burak Yılmaz da öyle ama benim yine de ilk tercihim Selçuk İnan.

Ergün Penbe
Uzaktan Drogba vurabilir
Bana göre Selçuk İnan atmalı. Galatasaray'a geldiği günden beri harika frikik golleri var. Çok uzak bir yer olursa Drogba da atabilir, topa çok sert vurabilen bir oyuncu olduğu için. Sneijder de iyi frikikçi ama bence Selçuk İnan daha iyi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları