G.Saray Amerika'da devlerle buluşuyor

27 Temmuz - 7 Ağustos tarihleri arasnda Amerika'da düzenlenecek ve daha önce Real Madrid ile Juventus'un katılacaklarını açıkladıkları International Champions Cup'ta Galatasaray ve Milan'ın da yer alacağı iddia edildi.

Amerika'da Avrupa'nın büyük takımlarını bir araya getiren International Champions Cup'a Real Madrid ve Juventus'un yanı sıra, Galatasaray ve İtalya'dan Milan'ın da katılacağı iddia edildi.

Amerika'nın Miami şehrinde düzenlenen özel turnuvaya Real Madrid, Juventus, LA Galaxy ve Inter Milan daha önce katılacaklarını açıklamıştı. Kupaya katılacak diğer 4 takımdan ikisinin Galatasaray ve Milan olacağı Amerika basınında belirtilirken, kalan iki takımın da İngiltere Premier Lig ekipleri olacakları iddia edildi.

8 takımın katılımıyla düzenlenen kupa 27 Temmuz'da başlayacak. Avrupa takımlarının yer alacağı grup maçları Phoenix, San Francisco ve Indianapolis yapılacak. Yarı final maçları ise New York ve Los Angeles'ta oynanacak.

Karşılaşmalar Amerikalı medya kuruluşu Fox Soccer tarafından canlı olarak yayınlanacak. Kanalın karşılaşmaları 151 ülkede naklen yayınlanacağı da belirtildi.


Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları