"G.Saray, Podolski için teklif yapmadı"

Lukas Podolski'nin transferi için Arsenal'in rekor bir teklif yapacağı iddia edildi. Köln cephesi Galatasaray'ın da içinde yer aldığı bir açıklama yaptı.

Ada basını Lukas Podolski'nin Arsenal'e transfer olacağı haberleri ile yanıyor! Ada basınında yer alan haberle göre; Arsenal ara transfer döneminde Lukas Podolski'yi kadrosuna katmak için Köln'e 25 milyon sterlinlik bir teklif yapacak. Basında yer alan haberler Arsenal cephesinden doğrulanmazken; iddialara cevap Köln cephesinden geldi.

Köln Genel Müdürü Horstmann, yaptığı açıklama bu şekilde bir teklif almadıklarını açıkladı. Horstmann'ın açıklamalarında "Podolski'nin adı Galatasaray ile de geçmişti ancak Galatasaray da yazın Podolski için yazılı bir teklif sunmamıştı" ifadesini kullanması dikkatlerden kaçmadı.

Sezon başı transfer döneminde Galatasaray, Lukas Podolski için Köln ile transfer görüşmelerine başlandığı borsaya bildirmiş ve transfer gerçekleşmek üzereyken sarı-kırmızılı yönetimin yaptığı 11 milyon avroluk teklifin Köln tarafından geri çevrildiği belirtilmişti.

Alman milli takımında 2004'ten bu yana yer alan ve oynadığı 93 maçta 43 gol atan Lukas Podolski, 2006'da Bayern Münih'e transfer olmuş ancak yeterli şans bulamayınca 2009'da Köln'e dönmüştü.

İŞTE TRANSFER İDDİALARININ MERKEZİNDEKİ İSİM...

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları