G.Saray 'Prens'i elden kaçırıyor!

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Kevin Prince Boateng için İtalya'dan sürpriz bir iddia geldi.

-WEBASLAN DIŞ HABERLER- Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Kevin Prince Boateng için İtalya'dan sürpriz bir iddia geldi. Çizme basını, Schalke'den ayrılmaya hazırlanan Ganalı oyuncunun, transferde atağa kalkan AC Milan'a yakın olduğunu yazdı.

Galatasaray ile temaslarda bulunan 28 yaşındaki orta sahanın, Milan ile de yaptığı görüşmelerde son noktalara geldiği ifade edildi. 2013 yılında Schalke'nin yolunu tutmak üzere Milan'dan ayrılan Boateng'in, geçtiğimiz günlerde nişanlısı Melissa Satta ile birlikte San Siro'da bir maçta yer almasının da iddiaları güçlendirdiği kaydedildi.

MENAJERİ DE MILAN'I AÇIKLADI

Öte yandan oyuncunun menajeri Federico Pastorello, Milan iddiaları üzerine, "Boateng'in Milan'a gitme ihtimali var. Onun için bir çözüm arıyoruz. Milan da gidebileceği yerler arasında" ifadelerini kullandı.

Schalkeli oyuncu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada da, kız arkadaşının Milano'da çalıştığını belirtirken, "Milano'yu seviyorum ve orada tekrar oynamak isterim. Kız arkadaşım da orada çalışıyor. Tatilimin ardından her şeyi göz önüne alacağım ve bir karar vereceğim" diye konuşmuştu.

Boateng, kariyeri boyunca Milan ve Schalke'nin dışında; Hertha Berlin, Tottenham, Borussia Dortmund, Portsmouth ve Genoa'da da forma giydi.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları