'G.Saray tepkisiz kalmaz'

Galatasaray'da 2 önemli yönetici, Süper Kupa seramonisinin F.Bahçeli taraftarların olduğu bölümde yapılmasına karar vermesini ağır bir dille eleştirdi.

Galatasaray yöneticileri Sedat Doğan ile Şükrü Ergün, Fenerbahçe karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu. Kupa seramonisinin Fenerbahçe taraftarlarının olduğu bölümde yapılmasına tepki gösteren yöneticiler, TFF'ye zehir zemberek açıklamalar yaptı.

Ergün TFF'nin tutumunu eleştirirken, "Taraftarlara bir zarar gelmesin. Taraftarlar bilinçli davransınlar. İki taraf da kazananı alkışlasın istiyoruz. Biz Galatasaray yönetimi olarak TFF'nin seramoni tutumuna anlam veremedik. F.Bahçe'nin bulunduğu tribünde yapılacağı bize bildirildi. Bizi rahatsız etti. Karşı tekliflerimizi sunduk, kabul edilmedi. Bir değil, 2 değil bu böyle devam ediyor." ifadelerini kullandı.

"G.SARAY'A KARŞI BİR TUTUM VAR"

Ergün'den sonra sözü alan Doğan ise, "O çok kibar olduğu için nazik söylüyor. Geçtiğimiz sezonlarda da bunlar yaşandı. Tükürmeyen Melo'ya ceza verilmesi. Genelde nedense Galatasaray'a karşı bir davranış biçimi var. Türk sporunun ileri gitmesi için uğraşan insanları ortak akıl ile davranması lazım. Sadece 1 kulübün karşı çıktığı bir yabancı statüsü durumu var. G.Saray'ın bir çıkışı vardı. 16 kulüp de aynı şeyi savundu. Federasyon karşı durdu, haksız hukuksuz olarak. Bugün yapılacak uygulama da Galatasaray'ı suistimal edecek bir uygulama. Galatasaray buna tepkisiz kalmayacak. İşin üzücü tarafı bu." diye konuştu.

"TFF ORTAMI GERİYOR"

Şükrü Ergün ortamın gerilmesinin sorumlusunun TFF olduğunu ifade ederken, "Ortam geriliyor diye açıklamalar var. Biz Galatasaray yöneticileri olarak yumuşak olmaya çalışıyoruz. Bu gerginlik rolünü federasyon üstleniyor gibi. Her hareketle bu duruma geliyor. Federasyonu aklı selime davet ediyoruz." şeklinde yorum yaptı.

"G.SARAY HER MAÇA RAHAT ÇIKAR"

Mücadele ile ilgili değerlendirmeler yapan Doğan, "Ünal Aysal bir proje ile geldi. En büyük 10 kulüp arasına gireceğiz dedi. G.Saray'ın tekrardan Avrupa Şampiyonu olması ve Türkiye'ye getirmesi G.Saray'ın hedefi. Başındaki hoca dünya çapında, yöneticiler dünya çapında, oyuncular dünya çapında. G.Saray'ın hedefleri dünya çapında olduğu için Galatasaray her maça rahat çıkar. Arsenal karşısında kupayı nasıl aldığımızı gördük. Bugün de görevlerini yapacaklardır." dedi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları