G.Saray, Volkan'ı şaşırtmış!

Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel, TRT 1'de yayın yapan Stadyum programına konuşurken, sarı-kırmızılı takımımız hakkında da açıklamalar yaptı. İşte o sözler...

Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel, TRT 1'de yayın yapan Stadyum programına konuşurken, sarı-kırmızılı takımımız hakkında da yorumda bulundu.

Volkan, Galatasaray'ın Devler Ligi'nde aldığı puan kayıplarının kendisini şaşırttığını dile getirirken, "Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde daha çok puan toplayacağını düşünüyordum; ama futbol bu, kağıt üzerinden bakıldığı zaman her şey tutmuyor. Galatasaray'ın hak ettiği şekilde daha çok puan toplaması gerektiğini düşünüyorum. " sözlerini kullandı.

"BURAK'IN AĞZINI BURNUNU KIRDIM"


Milli takım kampında Burak Yılmaz ile kavga ettiği yönünde çıkan haberlerin sorulması üzerine Volkan mizahi bir cevap "Öğlen istirahat ediyorduk. Burak uyuyordu. Çok yakın arkadaşım beni arayıp "Burak'la kavga mı ettiniz?" diye sordu. Ben de nereden çıktığını sorduğumda twitter'da konuşulduğunu söyledi. iPad'den baktım ne olup ne bittiğine arkadaşıma da "Evet ağzını burnunu kırdım vallahi dövdüm" dedim. O anda Burak içeri girdi. "Hatta bak şimdi burnunu kırdığım için neden burnumu kırdın" diye içeri girdiğini söyledim. Ben onu espri olsun diye söyledim o sırada Burak, "Abi ne olmuş ya" diye sordu. Ben de "Burnunu kırdım ya, arkadaşıma onu anlatıyorum" dedim. Bunlar tamamen faso fiso. Biri yazıyor, sonra yayılıyor. Ben Burak'a değil, hiçbir futbolcuya vuramam sonuçta hepimizin ekmek parası, hepimiz bazı başarılar için ter döküyoruz, birlik oluyoruz. Kalkıp benim veya bir başkasının takım arkadaşını dövmesi mümkün değildir. Ki benim hiç değildir kaldı ki Burak veya Selçuk'a karşı bu imkansızdır. Milli takımda en ufak bir tartışma dahi yaşanmamıştır."
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları