"G.Saray'a gelirse..."

İtalya Serie A ekibi Inter'in Arjantinli yıldızı Diego Milito, yeniden Galatasaray'ın gündeminde! Gelirse katkı sağlar mı? İşte görüşler...

Galatasaray'da forvet arayışları tüm hızıyla sürerken, her gün gündeme başka bir isim gelmeye devam ediyor.

Johan Elmander'in yanına mutlaka bitirici bir forvet transfer etmeyi düşünen teknik direktör Fatih Terim, istikrarlı oyun ortaya koyabilen yıldız bir ismi sarı-kırmızılı takıma kazandırmayı amaçlıyor. 

Geçtiğimiz sezon başında Galatasaray'ın gündemine gelen Interli Diego Milito'nun adı yeniden sarı-kırmızılı takımla anılmaya başladı. Arjantinli forveti ısrarla isteyen deneyimli taktisyen bu kez dileğine ulaşabilir...

Milito'nun yanı sıra Matias Suarez ve Adebayor gibi isimlerle ilgilenen Galatasaray'ın golcü transferini kısa süre içerisinde bitirmeyi hedeflediği öğrenilirken, bu bölgeye yüksek profilli ve dünyaca ünlü bir ismin getirilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Galatasaray'ın hedefinde olduğu iddia edilen Diego Milito, 2011-2012 sezonunda Inter formasıyla çıktığı 41 maçta 26 kez gol sevinci yaşamayı başardı. Sarı-kırmızılı taraftarların heyecanla karşıladığı Milito iddiaları için sosyal medyada da birçok yorum yapıldı.

İşte Galatasaraylı taraftarların Twitter'da yaptığı bazı yorumlar:

@murat52: "eğer galatasaray'a gelirse 2 ya da 3 sene rahatlıkla oynayıp golleri de leblebi gibi sıralar diye düşünüyorum."

@Johan_PRD: "Diego Milito golcünün tam karşılığı ama bu sezon ki çok iyi performansından sonra Inter'in onu bırakacağını sanmam"

@fevri_sosyolog: "Galatasaray yönetimi bu transfer döneminde medyayla dalga geçmeye karar vermiş.hergün bir isim sızdırıyor basına. bugünkü isim: Diego Milito"

@halim abi:
"tam aradığımız adamdır, yaşı da hiç önemli olmamakla birlikte elmander ile coşacaklarından adım gibi eminim."

@naughtymmn: "inter'in 1 numaralı forvetidir. pazzini bile arkasında yedek bekler. bırakmaları çok zor. gelirse çaylar benden. hayalim olan golcüdür kendisi. yaşı sıfır sorun. hala çok güçlü, hala çok formda. 3 sene süper oynar."

@kupaya giden yol: "yaşı maşı hiç önemli olmayan oyuncu. bizim kısa vadede hem avrupa'da başarıya hem de türkiye'de lige ambargo koymaya ihtiyacımız var. bunlar göz önüne alınırsa alınabilecek en kaliteli golcülerden biri. tam anlamıyla golcü."

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları